COVID-19 / Corona information – gammel

Kære brugere, frivillige og andre interesserede af Kragelund Svømmebad

En tung, men nødvendig beslutning er truffet…

Kragelund Svømmebad åbner ikke op til sæsonen 2020 grundet Covid19.

Svømmehaller og badelande hører til under fase 4 af genåbningen, og derved vil en eventuel åbning af svømmebadet først være til august.

Vi har dog undersøgt om vi på en eller anden måde kunne åbne på denne side af sommerferien, idet vores svømmebad jo er udendørs. Ingen af de tre styrelser vi har forespurgt, kan give et svar, som stiller os anderledes end indendørs svømmehaller, og da Silkeborg Kommunes politik desuden er, at svømmehaller holder helt lukket, er det ikke en mulighed at åbne nu.

Ydermere gør de skærpede krav til rengøring, at man ikke må benytte omklædningsfaciliteter, og et krav om et vist antal m2 pr. besøgende, at vi ikke ser andre muligheder end at beslutte at vi ikke åbner op i denne sæson.

Vi har tænkt mange senarier igennem, og har selvfølgelig overvejet om en delvis åbning på et senere tidspunkt kan komme på tale, men da det er meget dyrt at starte Svømmebadet op, og vi skal bruge en helt sæsons indtægter, for at få balance i regnskabet, vil det ikke give mening for os at åbne op senere.

MEN for at svømmebadet kan slå dørene op til sæsonen 2021, har vi brug for alt den støtte og opbakning vi kan få, da vi stadig har omkostninger selvom badet ikke er i brug.

Du har derfor mulighed for at købe et støttemedlemsskab på 300 kr. via svømmebadets hjemmeside på dette link: https://www.svoemmebadet.dk/bliv-stoettemedlem

Alternativt kan du overføre 300 kr. via mobilepay på 30799, og skrive dit navn i kommentar.

Vi håber på jeres forståelse, og besvarer selvfølgelig gerne spørgsmål, men beder jer også have respekt for, at vi selvfølgelig har overvejet dette meget grundigt, og har vejet for og imod på alt hvad vi har kunnet komme i tanke om.

Vi glæder os til at tage imod jer i sæsonen 2021.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen i Kragelund Svømmebad